logo_transparent
hamer-steeksleutel

Allround klussenbedrijf

Ervaren op allerlei gebied!

Van alle markten thuis

Bruinsma Concepts kan met recht omschreven worden als allround klussenbedrijf. Het oplossen van storingen van installatiewerk is daarbij de specialiteit.
Elektra, water en sanitair. Maar ook verlichting, hang- en sluitwerk of houtrot reparaties behoren tot de expertise.

 • bliksem

  Elektrische installaties

  Veelvoorkomende storingen kunnen in verband gebracht worden met verouderde of onjuiste installaties.
  Voorbeelden hiervan zijn:

  • Aardlekschakelaar die (vaker) uitschakeld
  • Lichtknop die niet goed werkt
  • Wandcontactdoos of stopcontact die niet - of alleen soms - werkt
 • water2

  Waterleidingen en Sanitair

  In tegenstelling tot elektra gerelateerde storingen, is een lekkage van water vaak direct merkbaar.
  Hoewel het gevaar misschien minder groot is, is waterschade al snel een probleem.
  Behalve de hoofdkraan dicht te draaien (tip!) moet de lekkage snel verholpen worden; zonder water loopt het huishouden al snel spaak.
  Enkele oorzaken van lekkages kunnen zijn:

  • Werkzaamheden met keuken apparatuur: koppelingen komen onder spanning te staan
  • Bij het aanpassen van de leiding blijkt dat er verkeerde knelkoppelingen zijn gebruikt of deze niet goed aangedraaid zijn
  • De sifon of afvoerbuis begint te lekken en de ringen kunnen niet meer goed aangedraaid worden
 • gloeilamp2

  Verlichting en interieur

  Naast het installatiewerk verdiend verlichting een speciale plek in huis.
  Behalve dat het sfeer bepalend is, komt er ook een stukje veiligheid om de hoek kijken.
  De meest voorkomende ongelukjes in huis komen namelijk van struikelen en stoten, soms veroorzaakt door slecht zicht vanwege onvoldoende verlichting.
  Ook is het prettig tijdens de donkere dagen je sleutelgat van de voordeur te kunnen vinden als je bijvoorbeeld net de handen vol hebt met boodschappen.

TEVREDEN KLANTEN

Nadat we problemen hadden met het afkoppelen van een waterleiding in de kruipruimte kwamen we bij Jan-Dirk terecht. Hij kwam vrij snel en heeft de leiding gemaakt. Gelijk hebben we een afspraak gemaakt om de leidingwerk en elektra voor onze nieuwe keuken te maken. Ook hier dacht hij goed mee wat het beste zou zijn voor ons. Samen met de man van de keuken heeft hij overlegd waar alles moest staan. Helaas bleek dat de volgende dag niet goed te zijn. Fout blijkt gelukkig bij de man van de keuken te liggen en niet bij Jan-Dirk.
Gelukkig kon hij toen langs komen om de stroom goed te leggen. Toen de keuken er stond kwam Jan-Dirk langs om de koof te plaatsen voor de afzuiging en met vakwerk heeft hij het geplaatst. Ook moest hij de kruipruimte in om een lek in de afvoer te repareren. Heleaas bleek de volgende dag dat er verder in de leiding een verstopping zat. Gelukkig kon hij snel komen en de verstopping was gelukkig weg.
Ik wil hierbij zeggen dat hij echt een vakman is die graag meedenkt en goede kwaliteit levert.
Wil hem graag iedereen aanraden en wil hem 5 van 5 sterren geven. Een dikke vette 10 voor deze vakman.

Met vriendelijke groet Sander en Hannah 

Ik heb Jan-Dirk een paar maal in huis gehad voor reparaties enz.
Ik kan iedereen hem aanraden.
Hij werkt heel accuraat en netjes.
En hij is bovendien heel betrouwbaar.

Loes de Koning - Apeldoorn


vca-vol-pasje

Huur Bruinsma Concepts in voor uw klussen of storingen

Gebruik het contactformulier om contact op te nemen voor advies op maat. Na het invullen reageren we zo spoedig mogelijk, meestal lukt dit nog dezelfde dag.

Heeft u erg dringend iemand nodig en krijgt u geen gehoor? Neem dan contact op met Zoofy. Op deze manier kan er toch snel een vakman komen om u te helpen. Zelf werk ik ook voor Zoofy en wordt door hen benaderd bij een (urgente) storing.

Naast de spoedservice van Zoofy zijn we sinds kort ook aangesloten bij Werkspot een niet nader te noemen bedrijf waar je klussen kan indienen.

Veilig werken staat voorop. Creatieve oplossingen mogen nooit ten koste gaan van de veiligheid tijdens en na de werkzaamheden. Het certificaat VCA-VOL is een mooie manier om dit aan te tonen.

Altijd even overleggen: geen verrassingen maar duidelijk besproken werkzaamheden. Zo kunnen verwachtingen waargemaakt worden.

Blije klanten zijn goede klanten. De voorwaarde hiervoor is dat het werk, ook bij mogelijke tegenslagen, toch naar tevredenheid opgelost wordt.

Even verder kijken dan alleen 'het probleem oplossen' levert vaak nieuwe inzichten op. We denken daarom altijd even mee om nieuwe problemen te voorkomen.

De ervaring leert dat goed gereedschap het halve werk kan betekenen. We doen daarom ons best het juiste materiaal mee te nemen zodat het werk compleet uitgevoerd kan worden.

Werken met elektriciteit kan extra gevaren opleveren. Niet voor niets wordt er steeds meer gewezen op de noodzaak van gecertificeerde bedrijven. Wij hebben het NEN 3140 VP certificaat en mogen daarmee veilig in de meterkast aan het werk.


Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Jan-Dirk Bruinsma
Gruttersdreef 215
7328DP Apeldoorn

jandirk@bruinsma-concepts.nl
+31 6 24860330

Jan-Dirk_Bruinsma